OVER IT PIIPSKOFT

Jeugdsoci√ęteit It Piipskoft in Berltsum is opgericht in 1980 en draait volledig op vrijwilligers.
Al meer dan dertig jaar organiseren wij discoavonden voor de jeugd in verschillende leeftijden.

Naast de discoavonden organiseert de jeugdsoos ook de intocht van Sinterklaas en de avondvierdaagse voor het dorp. De enthousiaste ploeg vrijwilligers organiseert met plezier en gemak diverse activiteiten voor de jeugd. Zo wordt in oktober altijd de in de regio bekende spooktocht georganiseerd en in februari is er voor de jongsten uit de regio een heus carnaval met rondgang door het dorp.

Als jeugdsoos werken wij met de gedachte dat het een leerschool is voor verantwoord uitgaan en organiseren. Dit houdt in dat wij in nauw contact staan met de scholen en ouders en de kinderen proberen bij te brengen wat er staat te gebeuren en waar ze om moeten denken in de wondere wereld van het uitgaan. In onze organisatie is de oudere jeugd betrokken als vrijwilliger. Via hun vrijwilligerswerk bij ons doen zij de nodige ervaring op om later te kunnen besturen in diverse verenigingen of stichtingen.

Onze soos staat in het centrum van het dorp en bestaat uit een onderzaal en een bovenzaal, geschikt voor 125 personen. Voor feestjes en vergaderingen verhuren wij het gebouw waar het eventueel ook mogelijk is je eigen drinken en hapjes mee te nemen. Dit alles voor een scherpe huurprijs.

Kortom It Piipskoft bruist na 30 jaar nog altijd en onze vrijwilligers zullen er alles aan doen om dat met hun enthousiaste inzet voort te zetten.

Aankomende evenementen

Volg ons op Instagram!